Bymella

Barnopera Sommaren 2019!

Årets barnopera hann inte med i årets bymella blad! Därför påminner vi alla er bymella besökare om sommarens barnopera på Loses den 27 juli, kl. 13:00!

Detta information står även under  -> Evenemang -> Opera på Finnskogen

Barnopera                                                                                                                              Opera på Finnskogen presenterar inte bara Figaros bröllop i fullversion utan också en opera för de yngsta! Vi presenterar “Jakten på den försvunna skattkistan”!

Handling: En storm har ägt rum på Almavivas sjörövarskepp. Almaviva har fått flaskpost. En skattkista och två sjörövare har flutit i land och gått vilse i skogen. Almaviva behöver hjälp av alla pirater där ute för att hitta sina vänner och den försvunna skattkistan!

Barnen deltar aktivit i föreställningen och får gärna komma utklädda till sjörövare och pirater. Föreställningen rekommenderas för barn mellan 4- 9 år.

I rollerna: Hannah Körner, Karin Mobacke och Vilma Skäryd

OBS!                                                                                                                                   Föranmälan görs via Opera på Finnskogens Facebooksida alternativt till operapafinnskogen@gmail.com. Kvarvarande biljetter säljs på plats.

Priser: Entré 70 kr för barn & 100 kr för vuxen                                                             Datum: 27 juli juli                                                                                                              Tid: 13:00                                                                                                                             Plats: Loses                                                                                                                                 Tillgång till toalett: Ja

Facebook: Opera på Finnskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *